in , , ,

ФОТО: Мајсторот и ракијата

А зошто се дава после работа ракија на мајстор погледнете:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Од кори до шербет – стара традиција на подготовка на кичевска баклава

Дневен хороскоп за понеделник (02.05.2022)