in ,

ФОТО: Жената и црниот појас

Тоа е нешто што внесува страв во коските 🙂

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто се скенингот и контрола на брзината много битни во фудбалот?

СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 3 ДО 8 МАЈ 2022 ГОДИНА