in , , ,

З.П ќе се сели во Согле

Анонимната личност З.П ќе се преселува во Согле, ама само на лажги. Тамо престојуваше на Мајот каде самиот вика дека си поминал топ. Вчера го кутна Лил само на спортска но ливчето не го уплатил, така да не се важи. З.П денес па направи нов спортски тип но овој пат ќе му биде ливчето уплатено. Така да биди и ти како З.П, човек кој што е много повеќе од човек.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за понеделник (02.05.2022)

Азирус Гејминг го аплаудираше 1200 стото видео