in , , ,

Азирус Гејминг го аплаудираше 1200 стото видео

Велешкиот јутубер Азирус Гејминг го аплаудираше својето 1200 стото видео на Јутуб. Во последно време форсира повеќето свои модови направени за Хитмен 3 играта, со који може да се каже дека е много итересен на Јутуб публиката. Така да ако не сте го сускрајбнале овој канал а имате намера, кликнете на наредниот линк кој ќе ве однесе на неговиот канал: Азирус Гејминг

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

З.П ќе се сели во Согле

0

МАЛА ЗАБАВА ЗА ВОЗРАСНИ – 2 ДЕЛ