in , , ,

ФОТО: Луди сервирања по ресторани

Ова се слики избрани според веб страната klyker.com, погледнете ги на наредниот линк: ФОТО: Луди сервирања по ресторани

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Треба да се направи проект за обновување на игралиштето кај Економска во Велес

Дневен хороскоп за петок (29.04.2022)