in , , , ,

Дума.мк е најдобриот регијонален веб сајт во Македонија

Јас мислам дека ова не е случајност кога стои личноста и сопсвеничката зад овој портал кој доби и јавно признаније на ниво на Македонија за најдобар регионален веб сајт. Личноста која го основаше и е сопственик на овој портал е една од нај професијоналните новинари во Македонија која во еден период од нејзината долгогодишна кариера беше признаена за новинар на годината и ако не сум грешка за нај позната линост на годината од страна на Буба Мара. Оновачката и сопственичката на овој портал е новинарка и велешанка Убавка Јаневска, а ако не сте го отвориле досега тоа можете да го сторите преку адресата duma.mk или преко нареден линк: најдобриот регијонален веб сајт во Македонија

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Што е всушност СРОДНА ДУША – Дали секој ја има и како да ја препознаете вашата

Болка во градите пред циклус – Зошто се случува