Во 2009 јас и мојот другар учествувавме на еден голем настан


Во 2009 јас и мојот другар учествувавме на еден голем настан во Александар Паласт во кој главна тема беше Развојот на информатичко општество во Македнија и почетокот на Блогирање во Македонија. Тогаш ние бевме повикани како 10 нај активни Блогери во Македонија од страна на Јован Петров. Еве и една слика од тогашниот настан.

Previous Проверете ги рацете – Овие кожни проблеми откриваат за вашата здравствена состојба
Next Видеото кој направи Бум на Азирус Гејминг Јутуб каналот

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *