in , ,

Видеото кој направи Бум на Азирус Гејминг Јутуб каналот

Секоје видео е скоро много гледано на Јутуб каналот Азирус Гејминг, но последното које беше објавено достигна над 2000 вијувс што го изненади сопственикот. Самиот вели дека ова му се случува за прв пат и дека е изненаден од големата бројка која успеа да ја достингне за толку кратко време. Видеото можете да го видите испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Во 2009 јас и мојот другар учествувавме на еден голем настан

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ 2022 ГОДИНА