in , ,

Македонската актерка разголена на тераса го впива и ужива пролетниот сончев зрак (фото)

Актерката Ана Стојановска досега сме ја виделе во многу претстави, македонски филмови и серии, реклами, како ТВ водителка, учесничка во реално шоу…

Оттаму, како актерка на разни ликови била во секакви изданија, но она што се случува на сцена или телевизија, секогаш е поразлично од она каква е Ана приватно и по дома.

За повеќе кликенете на наредниот линк: разголена на тераса

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: Добри типки со наочари-1 Дел

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 28 ДЕЛ