in , ,

Азирус Гејминг успеа да постигне над 800 следачи

Велешкиот про гејмер на Хитмен од 1 до 3 писи игрите со својот Јутуб канал успеа да постигне над 800 следачи на Јутуб. Тој е можеби и единствениот во Македонија кој преигрува, игра и модира кога се во прашање Хитмен игрите, така да може да се каже дека навистина го заслужил секој Јутуб сускрајб. Така да доколку ја обожавате ова игра, сускрајнете го Азирус Гејминг каналот кој можете да го отворите на наредниот линк: Азирус Гејминг

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 изговори поради кои сте сеуште сингл

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 АПРИЛ 2022 ГОДИНА