in ,

Мој мали је мали

Секогаш кога ми е досадно одам кај мојот омилен братучед со кој се познавам од мојата 14 година. Тој е секогаш подготвен да ја скаже некоја далга или исто така било да каже со што ќе ме насмее. Понекогаш знае да претера со што не звучи толку смешно, но знам да се воздржам и да ја игнориам неговата не многу вкусна работа. Се пред се тој е еден од нај прекрасните личности што ги знам, братучед кој друг мој братучед тешко би можел да го замени. Така да јас ке кажам само ” Мој мали је мали “

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Ако сум лут на тебе, тоа не значи дека не те сакам!“

Девојка заработува така што продава слики на интернет од своето влакнесто тело