in , ,

ФОТО: 38 чудни коли

0

Ова е изборот спрема веб страната klyker.com, погледнете го на наредниот линк: 38 чудни коли

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 нешта кои никогаш не треба да се плашите да ги изговорите гласно

Викторија Лоба со солзи во очите ја прокоментира војната во Украина: „Јас сум со огромна желба за мир, за разбирање помеѓу сите народи“ (ВИДЕО)