in , , , , ,

ФОТО: Носталгија

0

Постарите генерацији се сеќаваат на време кога постоеа неској работи и предмети кои тогаш го красеа животот кои не беа много големи во споредба со ова денешно време, но тогаш беа генијални. Ова се сликите кој ќе ве посетат на време во које малите работи беа големи, за да ги видите кликнете на наредниот линк: ФОТО: Носталгија

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Викторија Лоба со солзи во очите ја прокоментира војната во Украина: „Јас сум со огромна желба за мир, за разбирање помеѓу сите народи“ (ВИДЕО)

ФОТО: Пејачката и песната