in , , , ,

СреќаНаДенот: Нераскинливото пријателство помеѓу куче и пантер кое ќе ви го стопи срцето

СреќаНаДенот: Нераскинливото пријателство помеѓу куче и пантер кое ќе ви го стопи срцето

Луна е прекрасен црн пантер роден во Сибирската зоолошка градина. Нејзината мајка одбила и не сакала да ја дои. Шансите на Луна да преживее биле мали, но за среќа, на помош и пришла неверојатна жена.

Жената имала искуство со одгледување диви мачки и решила да и помогне на Луна да преживее со тоа што се грижела за неа и ја хранела со диета полна со витамини кои и се потребни.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Нераскинливото пријателство

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕЦЕПТ: Протеински леб кој долго ќе ве држи сити

Најнови Хитмен 3 гејмплејови на Азирус Гејминг