in ,

ФОТО: Штипска и Велешка Пита

Ова е една мала шега за случката на Оскарите кога Вил Смитх му удри шлаканци на Крис Рок за тоа што се шегуваше нефкусно за ќелавата глава на сопругата на Вил Смитх. Шегата можете да ја погледнете на сликата над натписот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Нека биде Светско: Македонија вечерва против Португалија за историја

Шест бонтон павила кои секогаш треба да ги следиме: Мора секогаш да ги имате на ум