in , , , ,

Јелена Спенџарска го има најубавиот и најдобриот Инстаграм во Македонија

Јелена Спенџарска е убава и успешна водителка и Инстаграм инфлусерка, а посматрајќи ги нејзините видеа и слики што ги постира на Инстаграм, може да се каже дека го има најдобриот Инстаграм во Македонија. Сето тоа ja говори и нејзината цифра на Инстаграм која е 43,7 илјади нејзини следбеници, што е нависитна импресивно за водителка на Утринска програма. Така да ако не сте ја заследеле уште тоа можете да го направите преку нејзниот профил на наредниот линк: Јелена Спенџарска

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ана Петановска и Рената Кралевска се придружните вокали на Андреа за „Евросонг 2022“ во Торино

„Оскаровските“ филмови од 21. век