in , ,

Ана Петановска и Рената Кралевска се придружните вокали на Андреа за „Евросонг 2022“ во Торино

Во пресрет на 66-тото издание на Евровизија, македонската претставничка Андреа ги засилува подготовките за Торино. На сценските движења работи со Билјана Пашариковска.

„Ова е многу личен проект и одлучивме луѓето кои ме познаваат најдобро да бидат дел од него. Билјана е човек кој не само што ми помага да ја почувствувам сцената како мој дом, туку ми дава и поддршка и стабилност. За сценскиот настап не би откривала многу, освен дека акцентот е ставен на мојата автентична експресија и движењата само ја поддржуваат“ – изјави Андреа.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Ана Петановска и Рената Кралевска

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за сабота (26.03.2022)

Јелена Спенџарска го има најубавиот и најдобриот Инстаграм во Македонија