in , ,

Некои ова не би го признале: Лила откри каква домаќинка е

Повеќето жени не би признале или говореле јавно за тоа какви домаќинки се и колку се исполнителни во домот.

За други пак, но сигурно во помал број, не е проблем да признаат колку ги бидува како домаќинки, па дури и да се пошегуваат на своја сметка.

Една од оние што немаат комплекс е и популарната Лила Филиповска. Меѓу своите последни објави се пошегува на своја сметка за тоа како и изгледале веѓите пред 20 години, а пак сега за тоа каква домаќинка е.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Лила откри каква домаќинка е

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(ФОТО) Подземна катна гаража во центарот на Велес со 100 паркинг места

Што треба да направите за да бидете подготвени за љубовна врска?