in

Верувај во нашата Фудбалска Репрезенатција за тоа што тие го можат

Кога стасав од Германија 1997 година Фудбалот во Македонија беше слаб, но низ текот на годините полека се издигнуваше и дојдовме до тој квалитет со кој можеме секој да го добијеме. Ова е време на наши фудбалски Хероји, така да верувај во нив за тоа што тие го можат. Еве еден видео материјал, погледнете го на наредниот линк: нашата Фудбалска Репрезенатција

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како да ги запрете лошите мисли и да го ослободите умот

(ФОТО) Подземна катна гаража во центарот на Велес со 100 паркинг места