in , , , ,

Пане и Љубиша во живо: играње на двата купа

Вчера денски изигравме јас и Панта два купа од играта Краш Тим Ресинг Нитро Фулед во живо на Плејстејшен 4, погледнете го видеото на наредниот линк: Пане и Љубиша во живо

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Селма Бајрами веќе нема вишок килограми: Стегната, испеглана, русокосата пејачка изгледа дупло помлада (ФОТО)

Како да им ставите крај на навиките кои ве прават несреќни?