in , , , ,

Aнтониа Гиговска јавно побара модна оценка за својот имиџ: Од 1 до 4 – сите четири, а возбудата – за петка! (ФОТО)

Македонската поп пејачка Антониа Гиговска не освојува само со својот глас и песните, туку и со својата појава и имиџот. Секако, она што има да го слушнеме и видиме ни го претставува во песните и видеата, а она што го турка како изглед и мода, најчесто го споделува на соцјалните мрежи. Или поточно, да е жив Инстаграм – што би рекле!

За повеќе кликнете на наредниот линк: Aнтониа Гиговска јавно побара модна оценка

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

АЗИРУС ГЕЈМИНГ ВИДЕО: Копан девојка

Гел, хартиена или алгинатна маска за лице – Која е најдобра за вашиот тип на кожа