in , ,

Играта Тим Соник Рејсинг ја даваат за месецот Март на PS4 Plus

Играта Тим Соник Рејсинг е една од игрите што ја даваат на PS4 Plus за месецот Март. Доколку ја имате играно Краш Рејсинг и сте обожавател на тој стил на игра, Соник Рејсинг е вистинска игра за вас која доколку имате PS4 Plus ви ја препорачувамда си ја симнете. Покрај ова игра за месецот Март исто така можете да си ја симнете и играта АРК и една Самурајска игра која исто така ја даваат за месецот Март. Погледнете го видеото кој јас лично го направив за играта Соник Рејсинг.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новиот филм Бетман и по вториот викенд успеа да се одржи на првата позиција во Америка

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 21 ДЕЛ