in , ,

Лоба ретко прави промени на изгледот, но овој пат се реши на драстичен чекор (фото)

Кога е имиџот во прашање, особено фризурата, некои припаднички на понежниот пол, ретко, а некои и никогаш не прават промени на себе.

Пејачката Викторија Лоба е една од тие девојки што уште од малечка остана да си ја негува својата природна руса коса која со години и беше долга.

За повеќе кликнете на наредниот линк: се реши на драстичен чекор (фото)

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мислите дека сте го нашле идеалниот партнер – Внимавајте тоа може да е маска на нарцисоидна личност

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 20 ДЕЛ