Среќа на денот: Мало мече трча по снежните улици во околината на Битола! (ВИДЕО)


Несекојдневна глетка беше забележана во околината на Битола, најверојатно во с. Бистрица. На видеото се гледа мало мече кое трча по снегот кој ја покри Битола. Погледнете за што станува збор!

Видеото можете да го погледнете ТУКА.

Видеото е на Стефан Узуновски.

Previous 4 минути МИКС ала Љубиша од Мадона и Џастин
Next Нуркачи запалија василичарски оган на дното на Охридското Езеро

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *