На прв настап во Ресторан Саат Гоце Арнаудов не сакаше да земе пари, еве зошто


На прв настап во Ресторан Саат Гоеце Арнаудов не сакаше да земе пари за настапот, за тоа што тогаш Гоце Арнаудов пееше пред скоро празна сала и не беше много познат. После повеќе години Гоце настапи пред полна сала, тогаш исто така не сакаше да земе пари за настапот, за тоа што имал голема почит спрема Љубе Џипунот и тој Ресторан. Сепак Миломир Пепиќ кој бил газда тогаш сепак како благодарност спрема Гоце Арнаудов му направи го колема количина на скара и му даде Гоце. Од секогаш низ годините во Ресторан Саат се правеа нај големи забави во кој настапуваа реномирани пејачи и пејачки, но тоа време помина а дали ќе се врати останува да си го каже времето.

Previous СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10 ДО 16 ЈАНУАРИ 2022
Next Старите луѓе колку и да се лоши се нај големо богаство во фамелијата

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *