Баба Тина: „Со два пpcта ја наоѓам ceкоја болka, а каде ја наоѓам ни peндген не може да ја најде“


Баба Тина: „Со два пpcта ја наоѓам ceкоја болka, а каде ја наоѓам ни peндген не може да ја најде“

89-годишната баба Тина живее во околината на Алексинац и има чудотворни раце. Оние на кои им помогна „да ја благословат да живее 200 години“. Почнала да ги поправа коските уште на млада возраст и вели дека со два прста може да најде каква било болка, дури и она што не може на рендген. За Експлозив таа откри како кренала една жена на нозе. Ја масирала од глава до пети и конечно кога завршила, жената го кренала погледот. Кога, како што вели, го средила, ги ставила стапалата на подот и рекла дека ги облекува чевлите, без помош на ќерката. Како да има некоја биоенергија, многу луѓе доаѓаат, никој не кажал дека не му помогнала, сите ја благословуваат да живее 200 години. Нејзините комшии немаат доволно зборови да ја пофалат мене ми помогна рамото да го наместам, истото и на децата, кога ќе ги заболи нога одма трчаат кај баба Тина.

Погледнете подетално како помага оваа витална баба:

Изворот е од: direktno.mk

Previous Кога најмалку очекуваш, Бог ќе ти испрати некој кој ти покаже дека добрината сеуште постои
Next МОЌТА НА ТЕМЈАНОТ: ГО ПОДИГА ИМУНИТЕТОТ И ПОМАГА ВО ЛЕЧЕЊЕ НА МНОГУ БОЛЕСТИ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *