Боли Боли на Амар Гиле, оргиналот во споредба со миксот на Диџеј Љупче1982


Погледнете и слушнете ги разликите во двете водеа испод:

Оргиналот на Амар Гиле

Миксот на Диџеј Љупче1982

Previous Ниедна врска нема да опстане ако ги нема овие три нешта
Next СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 10 ДО 16 ЈАНУАРИ 2022

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *