Никој не би ги препознал како деца: Денес се популарни, познати и успешни во своите професии и среќна брачна двојка (ФОТО)


Момчето на фотографијата е еден од најпрепознатливите уметници на денешницата. Неговата професионална музичка кариера започнала кога имал само пет години, а од година во година се издигнувал како уметник, автор и изведувач чија популарност ги достигнува највисоките граници.

За повеќе кликнете на наредниот линк: познати и успешни

Извор: vistina.com.mk

Previous Мартија фановите прво ја споредија со Станија, а сега до душа, самата се облече налик на Карлеуша (ФОТО)
Next Тајната е во шармот а не убавината: Како да бидете жена која освојува се пред себе

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *