Игра која ви ја препорачувам за PS4: Need for Speed Heat


Љубомир со прекар Пепа се враќа на Гејминг сцената со негов нов Гејминг стрим. Овој пат ви ја препорачува не баш многу старата PS4 рејсинг играта Need for Speed Heat, која е според него од надобрите во историјата од сите Need for Speed делови. Погледнете го видеото:

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 ЈАНУАРИ 2022 ГОДИНА
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 7 ЈАНУАРИ 2022 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *