Sarajevo Six екслузивно на Azirus Gaming


Познатите мисии Sarajevo six кој што беа есклузив за плејстејшн сега се достапни и за PC играчите благодарение на Хитмен модерите. Познатиот Македонски хитман плеер Азирус Гејминг ги изигра овие контракти во неговиот познат профионален стил.

Уживајте во најновите видеа на Азирус Гејминг и не заборавете да стистене Subscribe на неговиот канал.

The Sarajevo Six – The Director
The Sarajevo Six – The Enforcer
The Sarajevo Six – The Extractor
The Sarajevo Six – The Veteran
The Sarajevo Six – The Mercenary
The Sarajevo Six – The Controller
Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 5 ЈАНУАРИ 2022 ГОДИНА
Next Јануари не е најдобриот месец за нови одлуки, еве кога е најдобро време за промени

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *