НИ СЕ ЗАКАНУВА ИНВАЗИЈА НА ВОНЗЕМЈАНИ, НО НЕ КАКВИ ШТО ОЧЕКУВАМЕ


Постојаниот развој во истражувањето на вселената и вклучувањето на нови, приватни компании во тоа истражување, претставува ризик за Земјата од инвазијата на вонземјани, но не какви што очекуваме и си замислуваме, предупредуваат научниците. Тие наведуваат дека заканата е всушност инвазија на непознати вируси и бактерии од вселената.

За повејќе дознај од:24sedum.ne

Previous Дознајте кој е вашиот СРЕЌЕН БРОЈ според хороскопскиот знак
Next Оваа песна крие голема трагедија: Редовно ја пеат, на неа плачат и кршат чаши дури и познатите фолк ѕвезди како Милица Тодоровиќ или Александра Пријовиќ (ФОТО+ВИДЕО)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *