Ова ќе биде главниот тренд на обликување веѓи во 2022 година: Што поприродно, толку подобро!


Ви ги откриваме во продолжение новите трендови на обликување веѓи за наредната сезона. 

Трендот на шминкање и обликување на веѓи игра многу важна улога во бјути рутината. А во последно време, сѐ повеќе внимание му посветуваме на овој дел од лицето. Денес, како што знаат сите, се препорачуваат поприродни, подебели веѓи, за разлика од 2000-тите кога во мода беа што потенки.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Ова ќе биде главниот тренд

Извор: srekja.mk

Previous 5 нешта кои треба да ги направите за вашето здравје во зима
Next ТОП 10 ФИЛМОВИ НАЈГЛЕДАНИ ПО АМЕРИКАНСКИ КИНО САЛИ

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *