in , ,

ФОТО: Која е разликата помеѓу Париз Дакар и Дакар Париз

Мала шега која ја предзедов од фејсбук групата луда соба, погледнете ја сликата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Уште еднаш не направија горди- еве кои политичари ги бодреа „МАКЕДОНСКИТЕ РИСОВИ“ и што им порачаа

ВЕЛЕШКИОТ КАЈАКАР СПАСИЌ ВО БОРБА ЗА ТОП 10 НА СВЕТСКАТА РАНГ ЛИСТА