in , ,

Една е мајка! Лебед ги носи своите 8 бебиња под крилјата додека плива! (ВИДЕО+ФОТО)

https://srekja.mk/edna-e-majka-lebed-gi-nosi-svoite-8-bebina-pod-kriljata-dodeka-pliva-video-foto/a

Мајките лебеди се особено заштитнички настроени кон своите младенчиња и се подготвени да ги одбранат во било какви ситуации. Но, на овие фотографии и видео се гледа нежната страна на мајчинскиот инстинкт. Погледнете како изгледа пливањето на мајката лебед со своите младенчиња.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Лебед ги носи своите 8 бебиња

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 19 ДЕЛ

Рецепт за пушачи и поранешни пушачи: Природен напиток кој ги прочистува белите дробови