in

Двегодишно девојче за прв пат ставило очила, па се воодушевило од светот околу себе

Видот го земаме здраво за готово, додека не го изгубиме. А колку е ова чувство драгоцено, најдобро доловува реакцијата на ова двегодишно девојче со оштетен вид, кое конечно добило очила.

Кога ги ставило на лице, девојчето се воодушевило од светот околу себе и на среќата и немало крај.

Трогателното видео било објавено на 11-ти ноември, а “главната актерка” ги освоила срцата на луѓето од целиот свет.

“Уживам додека гледам како ги вади па повторно ги става очилата. Не и се верува па се смее. Непроценливо”, напишало едно лице.

“Чудно. На раб на солзи сум, но од среќа”, вели друга.

Извор: tocka.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Драган Бјелогрлиќ за „Бекстејџ“: „Луѓето ме сметаат за бренд, а повеќе сакам да бидам легенда“

(ФОТО) МАКЕДОНЕЦ СО ИДЕЈА ЗА НОВО ЕЛЕКТРИЧНО „ЈУГО“