in ,

СУПЕР КНИГА АНИМИРАНА СЕРИЈА ЗА ДЕЦА

СУПЕРКНИГА

Крис, Џој и Гизмо, робот, патуваат низ времето за да набљудуваат легендарни приказни од Библијата и да научат важни лекции од нив.

СЕРИЈАТА Е СИХРОНИЗИРАНА НА ХРВАТСКИ ЈАЗИК

Без разлика колку понекогаш грешиме и што и да правиме, Бог може да ни помогне да се промениме.

What do you think?

Written by Pane Stojanov

Пане Стојанов; Македонец; роден во град Велес 17.11.1987 година.
Афтор на велешката веб страна viralno.mk
Со одбрение од главниот администратор Љубомир Пепиќ од Велес: со почеток од 06.11.2021 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

НАПРАВЕТЕ НАЈДОБРИ ФРАНЦУСКИ КОЛАЧИЊА: ЕВЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА МАКАРОНСИ СО ЧОКОЛАДЕН ФИЛ!

Важни животни лекции кои возрасните треба да ги научат од децата