in , ,

Необично запросување: Александар ја побара раката на Милена на уникатен и романтичен начин

Запросувањето претставува момент кој се памети вечно. Но, за да направите незаборавно запросување, покрај големата љубов и почит кон саканата, потребна е и одлична идеја. Токму тоа го направи Александар кога реши да ја побара за жена неговата сакана Милена. 

Додека уживале во романтичната вечера во еден ресторан во Приштина, Милена воопшто не претпоставувала дека засекогаш ќе ја памети оваа ноќ.

Седејќи до аквариумот, одеднаш во него се појавил нуркач со јасна порака: „Дали ќе се омажиш за мене?“. Во видеото можете да ја видите реакцијата на Милена и изведбата на оваа оригинална идеја за запросување на Александар.

Кој би можел да каже „НЕ“ на вакво романтично запросување?

Додека уживале во романтичната вечера во еден ресторан во Приштина, Милена воопшто не претпоставувала дека засекогаш ќе ја памети оваа ноќ.

Седејќи до аквариумот, одеднаш во него се појавил нуркач со јасна порака: „Дали ќе се омажиш за мене?“. Во видеото можете да ја видите реакцијата на Милена и изведбата на оваа оригинална идеја за запросување на Александар.

Кој би можел да каже „НЕ“ на вакво романтично запросување?

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Приказната на Халил

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 13 И 14 НОЕМВРИ