in , ,

Хумор – Мала Паметна Инвестиција

ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ НЕМААТ ДА ПЛАТАТ ДАНОК – СЕ ПРЕТВАРА ВО БИЗНИСМЕН!!

What do you think?

Written by Pane Stojanov

Пане Стојанов; Македонец; роден во град Велес 17.11.1987 година.
Афтор на велешката веб страна viralno.mk
Со одбрение од главниот администратор Љубомир Пепиќ од Велес: со почеток од 06.11.2021 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Елена Ристеска по наградата во Турција, доби уште признание во Сокобања: Македонската пејачка личност на годината во поп музиката или на атрактивниот изглед? (фото)

Приказната на Халил