in ,

Мак Топ 5 листа на Сити Радио

Ова е официјална Мак Топ 5 листа на Сити Радио. Погледнете ја:

ПозицијаИзведувач – Песна
01Калина Велковска – ЧЕТИРИ
02ZeeBomb и Foltz – S.O.S.
03Теа Трајковска и Дупер – НЕ МИ ДАВАШ СОН
04Агни Авшар – СОЗНАВАМ
05Наталија Данаилова – ВРЕДИ ЛИ

Извор: cityradio.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Песна за Александар Македонски од Iron Maiden

Опуштете се – Најдобрите работи доаѓаат без да ги повикате!