Приказната на Халил


Човек кој бил муслиман, кој убивал немуслимани. Тој има слично сведоштво како Апостолот: Павле. Тој се промени, и стана сосема друга личност.

ФОТО 1: Од сцените на филмот
ФОТО2 : Од сцените на филмот
ФОТО : Од сцента со Халил кога разговара со Бог на сон
ФИЛМОВАНО СВЕДОШТВО СО ПЕВОД ЗА ХАЛИЛ

Previous Хумор - Мала Паметна Инвестиција
Next Необично запросување: Александар ја побара раката на Милена на уникатен и романтичен начин