in , ,

Водителката го покажа своето тело во костим за капење и го запали ИНТЕРНЕТОТ – и шеиците во транс од ова опасно издание

Водителката се соблече во кocтим за капење – изгледа подобро од кога било, фановите воодушевени. Нашата позната водителка Лила Филиповска на Инстаграм објави фотографии на кои позира во кocтим за капење. Таа важи за една од најпознатите и најзгодните водителки, а со овие фотографии тоа и го докажа.

За повејќе види на : Лила Филиповска

What do you think?

Written by Pane Stojanov

Пане Стојанов; Македонец; роден во град Велес 17.11.1987 година.
Афтор на велешката веб страна viralno.mk
Со одбрение од главниот администратор Љубомир Пепиќ од Велес: со почеток од 06.11.2021 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Спенсер“ – биографска драма за принцезата Дијана

Елена Ристеска по наградата во Турција, доби уште признание во Сокобања: Македонската пејачка личност на годината во поп музиката или на атрактивниот изглед? (фото)