in , , ,

Повејќе од само сон

Муслиман кој бил пијаница, го малтретирал своето семејство, трошел пари на алкохол, го барал Бог и сакал тој да го промени.

ФОТО : Од местоположбата на младиот Али во Мека
ФОТО : Од сонот на Али
ФИЛМУВАНО СВЕДОШТВО СО ПРЕВОД

What do you think?

Written by Pane Stojanov

Пане Стојанов; Македонец; роден во град Велес 17.11.1987 година.
Афтор на велешката веб страна viralno.mk
Со одбрение од главниот администратор Љубомир Пепиќ од Велес: со почеток од 06.11.2021 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Канје Вест има нова девојка: Хип-хоп ѕвездата ја замени Ким Кардашијан со 22 годишниот топ модел Винетрија

The Weeknd