in , ,

ФОТО: Љубовницата и љубовникот и трета личност

Јака ситуација, погледнете:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Тој и побара, таа му прифати: Елена Ристеска ќе снима дует со оваа позната српска ѕвезда, кој не е пејач туку актер, но патем и одлично пее (ФОТО+ВИДЕО)

Вие господарите со сопствените мисли – Како мислите така привлекувате