in ,

ФОТО: Бабата и нејзините гаќи

Погледнете ја случката:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Оваа животна лекција од баба ми нема да ја заборавам: Еве зошто Бог дозволува да ни се случат некои работи

Нешто во врска со новата PS4 Plus игра KnocKout City