in , ,

Прстен – бурмата на десната рака ја издаде: Марија Шерифовиќ тајно се верила? (ФОТО)

Емотивниот живот на Марија Шерифовиќ отсекогаш бил обвиен со велот на тајноста. Пејачката речиси никогаш не зборува за тоа кого и колку сака, а нејзините емотивни избори и покрај упорната љубопитност  на медиумите и јавноста, останаа само нејзина работа.

Имено, пејачката секој ден на прстот до малиот прст од десната рака носи прстен, резервиран за венчален или веренички прстен без кои е речиси невозможно Марија да се види.

Судејќи по местото каде го носи, но и формата на прстенот, многумина се на мисла дека Марија Шерифовиќ тајно е свршена. Но досега и по неколку наслови во весниците дека го изговорила судбоносното „Да“, Марија не се огласи на оваа тема. Верена или не, крие или само процоцира, од Марија тешко дека нешто може да се дознае!

А, дали се работи за веренички прстен, или за прстен кој има некое посебно емотивно значење за неа, времето ќе покаже.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic/ATA Images

Извор:vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Филозофија на играта на најдобрите клубови во Премиер Лигата

Интервју со можеби најдобриот The Sims Гејмер во градот Велес