in , , ,

Нешто во врска со новата PS4 Plus игра KnocKout City

Изграта е итересна и збавана и ја има на PS Plus за симнување за месецот ноември. Доколку ја немата досега симнато ви препорачувам да ја симнете оти навистина вреди. Во ова видео можете да видите нешто повеќе во врска со ова прекрасна игра, погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: Бабата и нејзините гаќи

Новото Јутуб видео на најпознатиот велешки Гејмер Азирус Гејминг