in , ,

Дали Азирус е нај добриот Гејмер на сите времиња

ОВа видео е уште е доказ дека е еден од нај добрите гејмери во Македониаја, погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4. НОЕМВРИ 2021 ГОДИНА

Еден лош ден не значи лош живот – Животот е онаков каков вие ќе го направите!