in ,

ФОТО: Мажот и неговата сопруга

Една комична сцена, погледнете:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мистичниот град „во облаците“ во кој илјадници луѓе ги поминуваат деновите во тишина и медитација

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 4. НОЕМВРИ 2021 ГОДИНА