in ,

Фејсбук група за сите PS4, PS5 и PC гејмери

Групата не е много стара и е од новите, така да ако сте Гејмер или обожавате да играте игри зачленете се, линкот од групата е следниот: PS4, PS5 и PC гејмери

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Чоколадни колачи на еден поинаков начин! (РЕЦЕПТ)

Мистичниот град „во облаците“ во кој илјадници луѓе ги поминуваат деновите во тишина и медитација