in ,

Велешанецот Азирус Гејминг ќе става видеа од сосема нова игра

По подолг временски период Велешкиот гејмер Велешанецот Азирус Гејминг ќе става видеа на својот Јутуб канал од сосема нова игра, за која се уште се нама дефинитивно одлучено така да тој лично ќе не изненади. Која ќе биде новата игра за која засега се двоуми ќе бидете информирани на вирално.мк.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

ФОТО: 22 ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 17 ДЕЛ

ВИДЕО: Дали Гејмерот Азирус Гејминг ја откри новата игра